Cara spin Hola Buddy Event?

MawarBerduri
5
Jun 24

Total 4340uc dan sy dah dpt Meow dan Shiba..
Comel² smua buddy yg terbaru ni?
Kalau korang nak cuba, boleh pilih 3 pilihan...
Random, spin teddy atau spin Meow/Shiba..
Cost untuk random murah...10 Kali cost 540uc...
Tetapi kalau pilih yg kita mahukan saja cost 810uc...
Tapi yg best tu harga untuk redeem Meow/Shiba hanya 130 coins ..Murah berbanding Teddy Bear yang mencecah 1000coins kalau nak redeem....Ada juga barang lain yang ditawarkan seperti Frames, Parachute, keychain, avatar dan beberapa item lain?Saya dah cuba..korang pula mcm mana? Ada yg dah try? Dapat apa?Jom sharing sharing....

#News#Discussion
144 views
16
All comments (7)
No contentNothing here, please try again later.