Groza!!!

Tok Erangel
7
Jun 27


Groza salah satu senjata yang paling digeruni, aku salah seorang peminat groza, tadi log in pubg tengok ada crate baru,Groza upgrade guys!!
Antara skin Groza yang pernah dikeluarkan oleh pubg mobile,Yang mana korang rasa nampak gempak habis?
Kalau bagi aku lah,aku lebih suka Ryomen Sukuna. First sebab design dia, level 2 pun dah best..dan juga sebab skin Groza Ryomen Sukuna ada loot crate.

#Discussion
478 views
12
All comments (4)
No contentNothing here, please try again later.