ABOUT PURCHASE BONUS✅

Kai16
5
Jun 28


Korang beli tak skin weapon yang ada di Purchase Bonus? ?
Selalunya kita topup pastu claim set baju je hehe? Tapi skin setiap season pon comey comey kan? ?
Setiap season akan ada Purchase Bonus , mempunyai set set baju yang lain dan skin weapon yang hanya ada di Purchase Bonus!?
Bagi kai, selalunya kai beli waktu akhir season sebab nak simpan uc dulu?
Apa pendapat korang dengan Purchase Bonus ni? ?

#Discussion#Feedback
57 views
7
All comments (2)
No contentNothing here, please try again later.