1 vs 1

Red Shadow
5
Jul 02

Ni kisah haritu, last enemy sembunyi dalam pondok kecil ni. Dia just gerak kiri kanan dlm pondok tu. Wlupn dah tembak² dri luar,baling bom kat tepi2 dan lompat²...dia tetap tak balas.Rasa kesian pulak ?..mungkin dia newbie. Klu tgok dri cara dia... mengingatkan kmbali masa mula² main pubg. Nyorok dalam rumah, juga pondok macam ni. Ending i dpt wwcd tapi i tak kill dia.main healing ? bila cek, weapon dia m16 dgn shotgun. Nak kata bot..pun bukan juga sbb nma dia guna special fonts.

klu u all lalui situasi mcm ni. apa u all akan buat?
.

#Gameplay#Discussion
73 views
12
All comments (5)
No contentNothing here, please try again later.