LUCKY AIRDROP

Red Shadow
5
Jul 06

Lately Lucky Airdrop selalu offer item yang kita boleh beli dengan AG, that's good lah kan. Sebab bukan semua ada uc. So u'all yang banyak AG. Bolehlah shopping kat lucky airdrop. Kalau u'all rasa offer tu masih mahal, boleh rate item tu,nanti dia akan selalu keluar dengan offer discount yang berbeza².so grab la bila harga dah murah ☺️

Set pilot yang i guna ni pun beli guna AG.

#News#Discussion
116 views
12
All comments (4)
No contentNothing here, please try again later.