Bagaimana si Mino guna heal dkt teammate?

Amadeus
7
Jul 17 繚 Moderator




Mula2 sy tengok meme ni saya gelak la sbb minotaur mcm kena jadi marah utk heal but fr, mcm mana minotaur heal eh? Lepas tgk wiki dan baca pasal skill 2 minotaur tu, rupa2nya lagi hebat eh kuasa dia不不不

This is the power of MOTIVATION
Menakjubkan betul la si Mino ni nk heal teammate dia dgn motivation je. Komen kat bawah pendapat korang ttg ni, korang pun boleh gak share hero2 lain dibawah ttg skill mereka

#Discussion
128 views
5
All comments (4)
No contentNothing here, please try again later.