screenshot Merdeka pubg Malaysia

Rendang ayam25
10
Sep 02

Hai korang, jom sertai yang ni. Rasa macam just kena screenshot & komen ucapan merdeka aje. Tapi kadang2 orang macam saya ni segan nak pos sebenarnya. Manatau ade rezeki, admin sana pilih ucapan korang. Btw unik macam mana ucapan nak buat tu, saya pun tak surelah. Kena mod dorang yang explain. Bye dan selamat berhujung minggu dan jangan lupa singgah page facebook ni. Btw pos kat ig sy pun tak sure ade tak. Rajin2lah usha ye. Take care

124 views
7
All comments (4)
No contentNothing here, please try again later.