view #2

Rendang ayam25
10
Sep 19


Hai, selamat pagi. Pagi tadi sudah berjalan-jalan lagi di Erangel untuk mencari cari kawasan menarik untuk bergambar. Tapi tulaah, sebab ada map Nusa baru tu, jadi asyik teringat kat view scenery kat sana pulak.
Ok, pagi tadi just panjat bumbung rumah atas sikit dari lipovka dah dekat dgn area prison tu. Amik view bukit. Saya rasa view bukit ni kalau hd lagi menarik, tapi sy pakai smooth aje... Pastu serious baju ni cantik walaupun baju free. Warna dia cantik striking2 gitu, kena pulak dengan topi season. Macam biasalah selfie separuh aje, x reti nak selfie penuh. Jumpa lagi nanti Erangel.

#ILoveErangel
92 views
12
All comments (4)
No contentNothing here, please try again later.