SHOWTIME SUPPLIES

Bagaikan Langit
10
Oct 31 · Moderator

📌Event start dari 27/10 sehingga 27/11📌

Showtime Supplies menawarkan 3 item epic kekal yang boleh ditebus dengan menggunakan supply medal.

Veteran Agent Set- 90 keping
Veteran Agent Glasses-36 keping
Vector Austere Gold- 90 keping

Kalau banyak stok supply medal yang korang dapat sebelum ni,boleh tebus item yang korang minat kat event ni.

Saya tunggu event seterusnya sebab semua item yang ditawarkan dah ada🤭😁




Macam mana nak dapatkan supply medal?

Biasanya ada satu pack yang menawarkan item² menarik dan juga medal supply.

Yang terkini supply medal boleh dapat di showtime Supplies pack. Buka sekali hanya 20uc. Dapat random item dan 1 keping supply medal.



Apa pendapat korang tentang item yang ditawarkan di showtime Supplies? Menarik atau sebaliknya?

#News#Discussion
105 views
4
All comments (3)
No contentNothing here, please try again later.