Final rank RabuPadu

Rendang ayam25
10
Nov 01

Just nak share.. selepas 11 minggu mencari WWCD akhirnya berakhirlah RabuPadu. Saya target atleast dapatlah no 24, hahaha tapi target tak tercapai. No 36 jer. Dapat baju dengan tiket outdoor jer.. Nasib hb dapat no 53, bolehlah pau baucer tealive dia rm10 x 5 keping ( da pesan jgn bwk naik lagi mata, nt dapat tiket outdoor je, 😂😂 )...Tahniah pada teman2 yang berjaya dapat rog6 dan barang monster inc... Point korang tak mampu nk dikejar, terlalu berganda-ganda.. maybe wwcd dinner setiap 5 minit, sejuta point tu.... Terbaiklah pubgm buat event macam ni. Harap ada lagi next time.
Ps: rasanya reward weekly malam ni pukul 11 kan baru boleh claim.


116 views
6
All comments (10)
No contentNothing here, please try again later.