MODE FOOTBALL MANIA

Bagaikan Langit
10
Nov 17 · Moderator

Mode baru dalam pubgm versi 2.3. mode Football Mania. Tersedia dalam 3 map( Erangle,Livik dan Nusa)

Dah try tadi kat Erangle, best juga.
Football Carnival terletak di area Quarry, banyak item loot, kat dalam peti boleh dapat senjata yang sama seperti dalam airdrop. Respawn card pun ada, kalau mati boleh hidup semula.




👢👢 Boleh bergerak laju dengan kuasa kasut emas Messi.
⚽Zorb football vehicle,pun best juga,golek2 sampai tak sedar habis minyak🤣
Singgah shop, flare gun dah tukar warna hijau, football flare gun 🔫
Wwcd pun dah lawa juga, siap ada gambar piala lagi🏆






Korang dah try? Apa yang korang dah jumpa dalam mode baru ni?

Berikan pendapat korang di ruang komen tentang apa yang korang suka dan tak suka dalam mode Football Mania, termasuk masalah dan bug yang korang jumpa. Terima kasih🤗

#News#Discussion#Feedback
121 views
9
All comments (13)
No contentNothing here, please try again later.