Nostalgia budak2

Rendang ayam25
10
Dec 11

Hai korang.. Happy weekend. Saya balik kampung. Pastu tengok rak buku dirumah. Ni tak complete pun ada missout beberapa jilid. Saya suka baca dan tengok animasi detektif Conan. Suka tengok version kat tv3 dalam bahasa Melayu.. tapi kalau nak cepat tgk yg version original lh... Cerita pasal komik ni yang alih dalam bahasa Melayu sejak syarikat Tora Aman tutup, saya rasa macam tak jumpa dah yg versi rm5.90 di pasaran.. ingat lagi masa dulu harga rm3.90 pastu rm4.90. kalau tak silap kat shopee ada tapi harga dlm rm25. Nak baca online pun dah lama tertinggal. By the way korang suka tak detektif Conan ni?

80 views
6
All comments (11)
No contentNothing here, please try again later.