PUBGM VERSI 2.4

Bagaikan Langit
10
Jan 06 · Moderator

Dah boleh update PUBGM versi 2.4
Seperti biasa update akan dilakukan secara berperingkat.



Antara yang terbaru dalam versi kali ni adalah;
1.Theme mode classic Martial Showdown(Map Erangle & Livik)
Banyak item loot tersedia di Martial art Arena, kalau mati akan auto recall.



2.Senjata baru Honey Badger menggunakan Ammo 7.62mm dan Explosive Bow yang boleh meledak.


3. Kungfu Steamed Bun- item healing



4. Grappling hook- ala² Spiderman boleh gunakan untuk panjat ke tempat yang tinggi. Bolehlah camping di tempat yang enemy tak boleh naik🤭


5. Vehicle dancing lion- Yang ni best. Comey je bila guna🤭


6. Lif di menara Galata- Lepas ni takyah susah naik tangga bila nak ke tingkat atas di menara kerana dah ada lif.

Yang dah update PUBGM versi 2.4 boleh try mode terbaru ni😁

Kalau dah try, Meh share pendapat dan pengalaman korang🤗🤗🤗
Juga boleh bagitau kalau korang menghadapi masalah/jumpa bug ketika bermain dalam mode baru ni.

#News#Gameplay#Feedback
104 views
3
All comments (7)
No contentNothing here, please try again later.